СУЧАСНІ СИCТЕМИ АВТОМАТИЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОАДСРТВА
Анотація
Мета статті полягає в дослідженні ефективності використання сучасних автоматизованих систем управління закладами ресторанного господарства. Методика дослідження. Досягнення поставленої у статті мети здійснено за допомогою таких методів: логічного узагальнення, структурного аналізу та аналітичного методу. Результати. Визначені основні характеристики та функціональні можливості використання автоматизованої системи управління рестораном, сильні і слабкі сторони програмного забезпечення. Визначено основні завдання програмного забезпечення для організації процесів обслуговування. Практична значущість результатів дослідження. Ознайомлення з матеріалами даної статті, надають можливість чіткого розуміння основних переваг та недоліків у впровадженні автоматизованої системи управління рестораном, в залежності від функціоналу підприємства, для ефективного управління, та конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства.
Посилання
Автоматизація процесів підприємства. URL: https://jsolutions.ua/ua/sistema-upravleniya-restoranom (дата звернення: 10.04.2023).
Автоматизація кафе, бару, ресторану «Servio». URL: https://expertsolution.com.ua/uk/cafe-bar-restaurant (дата звернення: 20.03.2023).
Язіна В., Вишнікіна О., Погребняк А. Сучасні системи автоматизації устаткування підприємств ресторанного господарства. Економіка та суспільство. № 33 2023. DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2021-33-60.
Камушков О., Жилко О., Незвещук-Когут Т. Технології автоматизації системи управління у закладах ресторанного господарства. Економіка та суспільство. № 43 2022. DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2022-43-48.
Рибакова С.С. Впровадження стандартів обслуговування для персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства. GRAIL OF SCIENCE. 2021.
Avtomatizatsiya protsesiv pidpriemstva. Available at: https://jsolutions.ua/ua/sistema-upravleniya-restoranom undefined (accessed 10.04.2023).
Avtomatizatsiya kafe, baru, restoranu «Servio». Available at: https://expertsolution.com.ua/uk/cafe-bar-restaurant (accessed 20.03.2023).
Yazina V., Vishnikina O., Pogrebnyak A. (2021) Suchasni sistemi avtomatizatsiyi ustatkuvannya pidpriemstv restorannogo gospodarstva. Ekonomika ta suspilstvo, No. 33. DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2021-33-60.
Kamushkov O., Zhilko O., Nezveschuk-Kogut T. (2022) Tehnologiyi avtomatizatsiyi sistemi upravlinnya u zakladah restorannogo gospodarstva. Ekonomika ta suspIlstvo, No. 43. DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2022-43-48.
Ribakova S.S. (2021) Vprovadzhennya standartiv obslugovuvannya dlya personalu pidpriemstv gotelno-restorannogo gospodarstva. GRAIL OF SCIENCE.